ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Співвласник "Добробуту" купує клініку "Борис"

Угода перебуває на розгляді АМКУ.

Співвласник "Добробуту" купує клініку "Борис"
Фото: zagranitsa.com

Антимонопольний комітет почав розгляд справи про придбання кіпрською компанією Satumco Limited клініки "Борис". Satumco належить велика приватна медична мережа "Добробут", пише "Інтерфакс-Україна".

Справу про концентрацію понад 50% у ТОВ "Борис" було відкрито 4 січня, а 17 січня комітет повідомив про проведення опитування про таку концентрацію на ринку медичних послуг столиці.

Як відзначили в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" співвласник і директор клініки "Борис" Михайло Радуцький і гендиректор і співвласник медичної мережі "Добробут" Олег Калашников, наразі компанії перебувають у процесі переговорів.

"Мова йде про спільний проект з посилення позицій приватної медицини в Україні. Поки що в порядку денному обговорення протоколів і стандартів, які використовуються в наших клініках, а також зіставлення експертизи за медичними напрямками. Зараз нашим основним завданням є розробка консолідованої позиції, яка дозволить надати максимальний спектр медичних послуг нашим пацієнтам", - наголошується в спільному коментарі Калашникова і Радуцького.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram