ГоловнаСуспільствоЖиття

Ультрас знайшли підлітків, які побили чоловіка в центрі Києва

"Діти" вибачилися за свій вчинок.

Ультрас знайшли підлітків, які побили чоловіка в центрі Києва
Фото: фейсбук/ Ирина Силенко

Київські ультрас знайшли підлітків, які ввечері 15 січня побили чоловіка біля станції метро "Палац спорту", і змусили їх вибачитися за скоєне.

Відповідне відео опублікував "Київ оперативний" у Facebook.

"Поки одні там когось «шукають» і «встановлюють», хлопці з однієї навколофутбольної організації самостійно знайшли «дітей», які вибачилися за свій вчинок і передали спортивний привіт всім читачам", - йдеться у підписі до відео.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика.

Як повідомлялося, в поліцію звернулася жінка, яка стала свідком побиття. Заявниця розповіла, що вона побачила, як група молодих людей б'є чоловіка. Вона вирішила втрутитися в конфлікт, в результаті чого учасники кілька разів штовхнули і саму заявницю. Жінка повідомила, що в бійці брали участь підлітки. Після інциденту всі учасники події втекли.

Печерське управління поліції розпочало кримінальне провадження за фактом побиття чоловіка групою підлітків у центрі Києва увечері 15 січня. Подію кваліфікували за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу - хуліганство. Поліцейські просили всіх, хто впізнав учасників бійки, звертатися за телефонами 102 або 099 717 0043.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram