ГоловнаСуспільствоЖиття

Директора підприємства, підозрюваного в розкраданні бюджетних коштів при ремонті дороги, затримали на хабарі

Чоловік намагався відкупитися за непритягнення його і його дружини до кримінальної відповідальності.

Директора підприємства, підозрюваного в розкраданні бюджетних коштів при ремонті дороги, затримали на хабарі
Задержанному грозит до шести лет лишения свободы
Фото: lv.npu.gov.ua

В одному із закладів Львова правоохоронці затримали директора приватного підприємства під час передачі хабара в 2 тисячі доларів поліцейським. Про це повідомили в Нацполіції області.

Чоловік намагався передати дві тисячі доларів працівникам Управління захисту економіки у Львівській області за непритягнення його і його дружини до кримінальної відповідальності за розкрадання бюджетних коштів, виділених для капітального ремонту дороги, йдеться в повідомленні.

Тим часом, генпрокурор Юрій Луценко уточнив на своїй сторінці в Facebook, що мова йде про керівників ТОВ "Галшляхбуд" і "Галицькі дороги". Ці компанії підозрюються в розкраданні 245 тисяч гривень під час капітального ремонту автодороги в Дрогобицькому районі Львівської області.

За фактом пропозиції хабара порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі) КК України. Затриманому загрожує до шести років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що за тиждень в Україні за хабарництво затримали 17 осіб. Більшість фігурантів справ призначили "зустрічі" для отримання хабарів на кінець робочого тижня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram