ГоловнаСуспільствоПодії

Заступник головнокомандувача Сухопутних військ потрапив у ДТП під Миколаєвом

Також травмовано ще одного військовослужбовця, який їхав за кермом Hyundai.

Заступник головнокомандувача Сухопутних військ потрапив у ДТП під Миколаєвом
Генерал-лейтенант Сергей Кропивченко
Фото: Новости N

Увечері в п'ятницю, 11 січня, на трасі Миколаїв-Благовіщенське зіткнулися три автомобілі: позашляховик Hyundai Terracan, легковий автомобіль Dawoo Lanos і сідельний тягач MAN з напівпричепом.

У результаті ДТП серйозні травми отримав заступник головнокомандувача Сухопутних військ Збройних сил України, генерал-лейтенант Сергій Кропивченко, повідомляє місцевий сайт Новини N.

Згідно з повідомленням, Hyundai з номерними знаками Збройних сил України їхав трасою з боку Миколаєва в напрямку м Нова Одеса. Біля с. Себине водій не впорався з керуванням і Hyundai зачепив Lanos, що рухався в попутному напрямку. Після зіткнення корейський позашляховик різко змінив траєкторію руху і врізався в напівпричіп сідельного тягача MAN, який стояв на узбіччі.

В автомобілі Hyundai їхав заступник  головнокомандувача Сухопутних військ Сергій Кропивченко. В результаті ДТП генерала серйозно травмовано. Також травмований ще один військовослужбовець, який їхав за кермом Hyundai.

"Зараз бригада «швидкої» надає допомогу постраждалим на місці, після чого вони будуть доставлені в лікарню", - йдеться в повідомленні.

Всі три автомобілі отримали механічні пошкодження. Більше за інших постраждав Hyundai. ДТП сталося в умовах сильної ожеледі.

У прес-службі командування Сухопутних військ ЗСУ підтвердили, що в ДТП в Миколаївській області постраждав заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ з логістики - начальник логістики генерал-лейтенант Сергій Кропивченко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Раніше повідомлялося, що в ДТП в Польщі загинув український журналіст Роман Кисіль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram