ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція встановила особу дівчини, знайденої у валізі в Дніпрі

Загибла була студенткою міського коледжу.

Погибшая студентка Дарья Белоус
Фото: dp.informator.ua
Погибшая студентка Дарья Белоус

Поліція Дніпра встановила особу дівчини, знайденої напередодні у валізі в сміттєвому баку. Про це повідомляє "Інформатор Дніпро" з посиланням на родичів загиблої.

"Не минуло й півдня відтоді, як поліція Дніпра кинула клич про допомогу впізнати дівчину, яку знайшли у валізі на Перемозі, як у соціальних мережах з'явилася перша інформація. Через якийсь час її підтвердили родичі померлої - її звати Дарина Білоус і на момент смерті їй було 19 років", - сказано в повідомленні.

Дівчина родом із Харківської області, до Дніпра приїхала на навчання в коледжі, жила в гуртожитку, перебувала під опікою місцевих соціальних служб - її батьків позбавили батьківських прав два роки тому.

Відомо, що Новий рік дівчина відзначала в Києві, у четвер - 3 січня - вона востаннє вийшла на зв'язок, повідомивши, що з нею все добре і вона їде додому. Уже наступного дня її телефон був відімкнений. З ким вона святкувала, у якій компанії поверталася додому та куди пішла по приїзду, невідомо. Пошуки ймовірних убивць активно ведуть правоохоронці.

На тілі загиблої не було видимих ознак насильницької смерті, тіло спрямували на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, 4 січня, у Дніпрі в сміттєвому баку біля житлового будинку виявили валізу з тілом мертвої дівчини.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram