ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" не підтвердила обвалення полиці на пасажирку

Постраждалій жінці видали акт про нещасний випадок для отримання страховки.

"Укрзалізниця" не підтвердила обвалення полиці на пасажирку
Фото: photo.bigmir.net

В "Укрзалізниці" відкинули версію обвалення верхньої полиці з пасажиркою на жінку, яка відпочивала на нижній полиці, у вагоні поїзда "Київ-Рахів" 22 грудня цього року. Про це ВАТ "Укрзалізниця" повідомило у відповіді на інформаційний запит агентства УНН.

"Після інциденту, що стався 22 грудня 2018 року в поїзді "Київ-Рахів", вагон і місце, на якому їхала пасажирка, оглянула відповідна комісія. За результатами огляду вагона встановлено, що полиця і елементи кріплення цілі, не пошкоджені і не зруйновані, що, на думку фахівців "Укрзалізниці", виключає версію обвалення полиці", - запевнили в компанії.

В "Укрзалізниці" зазначили, що квиток на поїзд є страховим полісом, який підтверджує страхування пасажира. Для звернення до страхової компанії постраждалій необхідний акт перевізника про нещасний випадок, і такий документ "в установленому порядку було складено і видано пасажирці поїзда", - сказано в повідомленні "Укрзалізниці".

Яким чином жінка отримала травму, якщо не через обрив полиці, не уточнюють.

Нагадаємо, 22 грудня в поїзді "Київ-Рахів" жінка отримала серйозні травми і вже перенесла операцію. Про інцидент повідомила в соціальній мережі Фейсбук донька постраждалої. За даними жінки, інцидент стався через обвалення верхньої полиці з пасажиром, у результаті чого постраждалій розтрощило таз.

Поїзд "Київ-Рахів" курсує з серпня 2014 року. Прямий залізничний маршрут з'єднав центр України з Карпатами. Загальний час у дорозі становить близько 19 годин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram