ГоловнаСуспільствоЖиття

ДСНС розчистила проблемні ділянки доріг у Полтавській області

Обмеження на в'їзд автомобільного транспорту знято в Кіровоградській і Черкаській областях.

ДСНС розчистила проблемні ділянки доріг у Полтавській області
Фото: dsns.gov.ua

У Полтавській області рятувальники за ніч розчистили проблемні ділянки доріг М-03 Київ-Харків і Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

На місцях можливого ускладнення руху чергує снігоприбиральна техніка облавтодору та інженерна техніка ДСНС. На 7 годину ранку рух автомобільного транспорту на міжміських дорогах повністю забезпечено.

За минулі дві доби рятувальники надали допомогу в буксируванні понад 1300 транспортних засобів, в яких перебували близько 2600 осіб. До рятувальних і допоміжних робіт залучали понад 500 осіб і 140 одиниць техніки.

Ліквідація наслідків негоди триває. Через спрацьовування автоматичної системи захисту ЛЕП знеструмленими залишаються 104 населені пункти у п'яти областях: Дніпропетровська - 65, Полтавська - 18, Кіровоградська - 10, Донецька - 8 і Чернівецька - 3. Відновлення електропостачання виконують бригади обленерго.

Нагадаємо, напередодні через складні погодні умови поліція закривала в'їзд будь-якого автомобільного транспорту в Полтавську область, через що утворилися затори.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram