ГоловнаСуспільствоВійна

Ситуація на Донбасі загострилася, поранено трьох військових

Кількість обстрілів зросла до 20 за добу.

Ситуація на Донбасі загострилася, поранено трьох військових
Фото: facebook.com/pressjfo.news

У понеділок, 24 грудня, ситуація на Донбасі загострилася.

Якщо 23 грудня штаб операції Об'єднаних сил не зафіксував жодного обстрілу, то наступного дня їх було вже двадцять.

"24 грудня російські окупаційні війська 20 разів порушили режим припинення вогню. Водночас зафіксовано сім випадків застосування озброєння, забороненого мінськими угодами. Троє військовослужбовців отримали поранення", - йдеться в ранковому зведенні.

Зокрема, бойовики здійснили обстріли двічі з мінометів калібру 120 та 82 мм позицій ООС в районі населеного пункту Кримське на Луганському напрямку та селища Піски на Донецькому напрямку. З мінометів калібру 82 мм стріляли біля населеного пункту Кряківка на Луганському напрямку, селища Луганське на Донецькому напрямку і селища Гнутове на Маріупольському напрямку.

Опорні пункти українських військ обстріляли з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі селища Кримське на Луганському напрямку, населеного пункту Новоолександрівка на Попаснянському напрямку, селищ Кам'янка, Піски, Тарамчук, Луганське на Донецькому напрямку, селища Південне на Горлівському напрямку, а також поблизу населених пунктів Чермалик, Гнутове, Водяне на Маріупольському напрямку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram