ГоловнаСуспільствоПодії

З-під завалів будинку у Фастові витягли тіла двох загиблих

Пошуково-рятувальні роботи тривають.

З-під завалів будинку у Фастові витягли тіла двох загиблих
Фото: dsns.gov.ua

З-під завалів житлового будинку у Фастові Київської області, де сьогодні раніше прогримів вибух, витягли тіла двох загиблих.

Про це повідомляє прес-центр ДержНС.

"О 21:45 з-під завалів дістали 2 тіла - чоловічої і жіночої статі. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Рятувальники ДержНС проводять роботи з розбирання завалу на 3-му поверсі будівлі", - повідомили рятувальники.

Раніше в Київоблгазі заявили, що ознак вибуху побутового газу в багатоповерхівці Фастова немає. Члени комісії, створеної для встановлення причини події, не виключають вибух боєприпасів.

Раніше сьогодні о 9:20 у Фастові в п'ятиповерховому будинку на вул. Садова, 10 стався вибух без подальшого горіння. Зруйновані конструктивні елементи квартир одного під'їзду з третього по п'ятий поверхи. Було пошкоджено 27 квартир, в яких проживали 63 людини. Спочатку повідомлялося про одного постраждалого.

Евакуювали з під'їзду будинку близько 10 осіб. Співробітниками поліції здійснюється охорона квартир будинку та громадського порядку. Будинок повністю відключений від електро-, газо- і теплопостачання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram