ГоловнаСуспільствоПодії

Екс-командир "Торнадо" в камері побив себе черевиком

Напередодні екс-депутат Кармазін заявив, що Онищенка побили співробітники колонії.

Колишній командир спецроти МВС "Торнадо" Руслан Онищенко побив себе черевиком у тюремній камері.

Відео, зняте співробітниками пенітенціарної служби, опублікував головний військовий прокурор Анатолій Матіос на своїй сторінці в фейсбуці.

Так він відреагував на заяву колишнього депутата Верховної Ради Юрія Кармазіна, який звинуватив співробітників колонії в побитті Онищенка.

"Били близько 10 осіб у масках палицями, черевиками, внаслідок цього частина волосся на голові виголена, на шиї слід від кийка 15 см, на ногах рани довжиною до 40 см, синець під правим оком і сліди від кийка на голові - три яскраво виражені борозни", - написав Кармазін у своєму фейсбуці.

Матіос у відповідь заявив, що Кармазін скоро остаточно збожеволіє.

"Коли дивишся на таку клоунаду, на думку спадає майже забута друга частина прислів'я: два чоботи пара - один лівий, другий ще лівіший..." - написав Матіос.

Нагадаємо, Руслана Онищенка засуджено до 11 років позбавлення волі за вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.342 (опір працівникові правоохоронних органів), ч.3 ст.27 ч.2 ст.353 (привласнення владних повноважень), ч.1 ст .120 (доведення до самогубства), ч.2 ст.153 (зґвалтування в неприродний спосіб), ч.3 ст.289 (викрадення), ч.3 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.2 ст. 127 (катування) КК України. Позбавлено спеціального звання лейтенант міліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram