ГоловнаСуспільствоПодії

У пункті пропуску "Ягодин" водії побилися з мітингувальниками

"Євробляхарі" пропускають по три автомобілі раз на півгодини.

У пункті пропуску "Ягодин" на українсько-польському кордоні сталася бійка між водіями і мітингувальниками. Розлючений водій однієї з вантажівок мав намір в'їхати в натовп протестувальників, повідомляє місцеве видання "Волинь24".

Фото: volyn24.com

Бійка близько 16:00 виникла між протестувальниками автомобілів на іноземній реєстрації та водіями вантажівок. Водій фури поїхав у натовп людей, у відповідь протестувальники почали закидати автомобіль камінням та іншими предметами, а також палаючими шинами.

Почалася бійка між водіями заблокованих автомобілів і протестувальниками. В ситуацію втрутилася поліція, правоохоронцям вдалося припинити бійку, а кілька вантажівок прорвалися через заблоковану дорогу.

Фото: volyn24.com

Станом на 17:30 протестувальники продовжили блокувати пункт пропуску, вони підпалили шини.

Нагадаємо, з 25 листопада громадяни України можуть в'їхати в країну на автомобілі з іноземною реєстрацією, лише сплативши заставу за розмитнення (якщо машина буде перебувати в Україні транзитом) або розмитнивши машину. Автовласники, які не згодні з ухваленими законами, заблокували 4 пункти пропуску на українсько-польському кордоні у Львівській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram