ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб ООС відпрацював обстріл з РСЗВ "Ураган" на узбережжі Азовського моря

Підрозділи "Схід" тренувалися відбивати атаку з моря.

Українські військовослужбовці під час навчань на узбережжі Азовського моря відпрацювали умовний обстріл десантних кораблів супротивника на підходах до берега з РСЗВ "Ураган", повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Якщо ворожий десант спробує висадитися на березі Азовського моря, він гарантовано отримає "по зубах". Підрозділи оперативно-тактичного угруповання "Схід" Об'єднаних сил під час напружених навчань продемонстрували, як знищувати ворожі десантні кораблі і захищати морське узбережжя", - сказано в повідомленні штабу.

Під час тренувань військові інженери оперативно провели мінування десантно-небезпечних ділянок берега і морські підходи до них. "У цей самий час реактивно-артилерійський дивізіон РСЗВ "Ураган" умовно обстріляв десантні кораблі супротивника на підходах до берега", - додали в штабі.

Під час навчань військові підрозділи активно використовували аерозольні маскування. "Навчання стало яскравим доказом того, що підрозділи Об'єднаних сил готові не тільки швидко відреагувати на спроби противника висадити десант, але і скинути ворога назад у море", - підсумували в прес-центрі штабу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram