ГоловнаСуспільствоЖиття

Медійники з Грузії, Вірменії, Німеччини та України обміняються досвідом роботи під час збройних конфліктів

Проект проходить на базі Інституту журналістики КНУ.

Медійники з Грузії, Вірменії, Німеччини та України обміняються досвідом роботи під час збройних конфліктів
Фото: Макс Требухов

4-11 листопада в Києві на базі Інституті журналістики Київського національного університету ім. Шевченка пройде другий етап конкурсу "Зміни перспектив медіаосвіти та політичного діалогу", метою якого є об'єднання зусиль та обмін досвідом між медійними працівниками, культурними діячами, вченими, неприбутковими громадськими організаціями країн, які були або є учасниками збройних конфліктів.

Участь у проекті беруть чотири країни - Україна, Вірменія, Грузія та Німеччина. Його перший етап відбувся у серпні в Одесі, другий проходить в Києві і його результати будуть підбиті 9 листопада на підсумковій конференції в Інституті журналістики (11:00). Третій - завершальний етап пройде в Грузії на початку грудня.

В рамках проекту працюють три робочі групи: дебати, аудіовізуальне виробництво (відео, радіо, документування (преса, блоги).

"Проект важливий для українського суспільства, тому що війна в Україні триває. Учасники з Вірменії та Грузії розкажуть про свій досвід роботи під час резонансних збройних конфліктів у Нагірному Карабасі та Південній Осетії. Також пройде дискусія щодо місії та відповідальності медіа в умовах заморожених конфліктів", - йдеться в повідомленні організаторів проекту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram