ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинув один військовий, двоє поранені

Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил ООС.

За добу на Донбасі загинув один військовий, двоє поранені
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців на Донбасі, один раз застосувавши заборонене мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

Обстріли зафіксовані в районі населених пунктів Станиця Луганська, Золоте, Зайцеве, Авдіївка, Березове, Красногорівка, Новотроїцьке, Старогнатівка, Гранітне, Чермалик, Гнутове, Водяне та Лебединське.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Чермалик. Найбільшу вогневу активність окупанти виявили на Маріупольському напрямку", - наголошено в повідомленні.

У результаті бойових дій загинув один військовослужбовець, ще двоє - отримали поранення.

З початку поточної доби противник тричі обстріляв позиції ЗСУ - поблизу Авдіївки, Мар'їнки і Широкиного. Важке озброєння не застосовували.

Нагадаємо, 1 листопада британець Марк Етерінгтон змінив Александра Хуга на посаді заступника голови спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram