ГоловнаСуспільствоПодії

Біля Чернігова поліція затримала жінку, яку підозрюють у вбивстві двох своїх дітей

Дітей виявили втопленими в озері в Дарницькому районі Києва

Біля Чернігова поліція затримала жінку, яку підозрюють у вбивстві двох своїх дітей
Фото: Сергей Нужненко

Правоохоронці неподалік від Чернігова затримали жінку за підозрою у вбивстві двох дітей, виявлених втопленими в озері в Дарницькому районі. Про це повідомляється на сайті поліції Києва.

Відзначається, що ввечері 26 жовтня в Дарницьке управління поліції звернувся чоловік з повідомленням про те, що його колишня дружина забрала їхніх спільних дітей (дівчинка 2012 року народження і хлопчик 2013 року народження) і пропала.

Після оголошення в розшук жінку знайшли неподалік від Чернігова в неадекватному стані. Дітей з нею не було.

"Жінку вчора пізно ввечері доставили в Дарницьке управління поліції і викликали спеціалізовану бригаду лікарів. Там вона розповіла, що діти пішли купатися на озеро. Правоохоронці одразу виїхали на озеро, проте пошуки не дали результату, тому їх продовжили сьогодні: поліцейські разом з водолазами виявили дітей втопленими", - повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

"Жінку затримали. Вирішується питання про перекваліфікацію кримінального провадження з ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) з додатковою кваліфікацією - безвісно відсутні на ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох і більше людей) КК України"- повідомили в поліції.

Жінці загрожує покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, раніше азербайджанець отримав 11 років в'язниці за вбивство військового в київському ресторані. У лютому під час бійки він поранив хлопця ножем у шию і зник.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram