ГоловнаСуспільствоВійна

Сьогодні вночі в зоні ООС поранено українського військового

За минулу добу втрат серед української армії на Донбасі немає.

Сьогодні вночі в зоні ООС поранено українського військового
Фото: Макс Левин

У четвер, 18 жовтня, в зоні бойових дій на Донбасі немає втрат серед українських військових. Сьогодні після опівночі в результаті трьох обстрілів отримав поранення один український військовий. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці в Фейсбуці.

Напередодні бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог двічі застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями. Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Луганське, Невельське, Новомихайлівка, Степове, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське. У Лебединському по наших захисниках вівся вогонь протитанковими керованими ракетами.

За даними розвідки, протягом доби двоє окупантів знищені і четверо поранені.

З початку доби ворог тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил в районі населених пунктів Авдіївка, Гнутове і Водяне з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося.

Нагадаємо, днем раніше в зоні ООС були поранені двоє українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram