ГоловнаСуспільствоЖиття

Під час запуску гарячого водопостачання виявлено понад 120 пошкоджень тепломереж

Труби зазнали корозії через тривалу відсутність теплоносія.

Під час запуску гарячого водопостачання виявлено понад 120 пошкоджень тепломереж
Фото: poradu24.com

У Києві запущено всі котельні, гаряча вода подається в будинки киян. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, повідомляє прес-служба КМДА.

За словами Пантелєєва, на цей момент у Києві відновили роботу всі котельні, які не працювали тривалий час через відсутність природного газу. У той самий час триває ліквідація пошкоджень тепломереж, які виникли під час запуску гарячої води. За його словами, щодоби комунальне підприємство "Київтеплоенерго" усуває понад 40 пошкоджень.

"Зараз у роботі аварійних бригад "Київтеплоенерго" більш ніж 120 пошкоджень мереж, тому в деяких будинках може тимчасово не бути гарячого водопостачання, поки ремонтні роботи не будуть завершені. Всього працюють 34 аварійно-відновлювальні бригади", - сказав Пантелєєв.

"Найбільше пошкоджень у Подільському й Оболонському районах. Нагадаю, тривалий час частина тепломереж перебувала без теплоносія, що сприяло підвищеній корозії. Тому під час запуску гарячої води виникли додаткові пошкодження. "Київтеплоенерго" зараз їх ліквідує і вийде на планову і стабільну подачу послуг", - сказав він.

Нагадаємо, гарячу воду в Києві відключили ще у квітні для щорічної перевірки, однак насправді всі ці місяці адміністрація міста вирішувала питання передачі боргів "Київенерго" перед "Нафтогазом України" новому оператору - "Київтеплоенерго". Вчора мер міста Віталій Кличко повідомив про відновлення подачі газу на ТЕЦ і відновлення гарячого водопостачання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram