ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція розшукує учасників бійки зі стріляниною на станції метро "Лісова"

У результаті бійки одного чоловіка госпіталізовано після удару пляшкою по голові.

Столична поліція встановлює обставини бійки біля станції метро "Лісова", під час якої учасники конфлікту застосували пневматичну зброю. Про це повідомляє прес-служба столичного управління поліції.

"Конфлікт виник між двома компаніями нетверезих чоловіків. Спочатку зав'язалася бійка, а потім один із них зробив кілька пострілів, попередньо - з пневматичної зброї. В результаті події 34-річного киянина госпіталізували в лікарню з травмою голови від удару пляшкою. Встановлюються всі учасники інциденту", - сказано в повідомленні.

Чоловіки зникли з місця події на автомобілі ВАЗ. Поліція встановлює причини та учасників бійки. Під час спілкування зі свідками попередньо встановлено, що ініціатором бійки був чоловік, якого доставили в лікарню.

Інформацію про подію належним чином зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Деснянського управління поліції. Вирішується питання про її правову кваліфікацію.

Нагадаємо, увечері 30 вересня в Києві невідомий чоловік декілька разів вистрелив у поліцейського, поранивши його в ногу і стегно. Згодом стало відомо, що злочинці намагалися пограбувати приватний будинок на Печерську. Як стало відомо пізніше, зловмисники увірвалися в будинок сім'ї судді і адвоката.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram