ГоловнаСуспільствоЖиття

За колишнього чоловіка Подкопаєвої, підозрюваного в зраді, внесли заставу

Гроші зібрали друзі Нагорного, а частину суми внесла сама гімнастка.

За колишнього чоловіка Подкопаєвої, підозрюваного в зраді, внесли заставу
Фото: commeng.spb.ru

У середу, 10 жовтня, в Києві внесли заставу за Тимофія Нагорного, підозрюваного в шахрайстві та державній зраді, внесли заставу в розмірі 528,6 тисячі гривень, яку визначив Печерський суд столиці.

Про це повідомляє ТСН.

У середу суд повинен був розглянути скаргу СБУ на запобіжний захід Нагорному, оскільки слідчі вимагали, щоб підозрюваний перебував у СІЗО без альтернативи застави. Однак засідання укотре перенесли через те, що з Печерського суду не надійшли матеріали справи.

Представники Нагорного розповіли, що гроші на заставу передали "активісти, волонтери, спортсмени, культурні діячі та свідомі громадяни".

Частину грошей передала колишня дружина Нагорного - Подкопаєва. Інших імен тих, хто пожертвував гроші, представники підозрюваного не назвали.

Близькі Нагорного впевнені, що бізнесмена "підставили" через те, що той збирався балотуватися до Верховної Ради.

Нагадаємо, Нагорного затримали 2 жовтня. За непідтвердженою інформацією, причиною арешту стала записана телефонна розмова з російським бізнесменом, під час якої прозвучали фрази, що ставлять під сумнів національні інтереси України. Нагорного також внесли в базу даних сайту "Миротворець".

У 2014 році Нагорного затримали в Москві під час маршу миру і тримали під арештом кілька діб. Про причини свого затримання тоді бізнесмен так і не повідомив.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram