ГоловнаСуспільствоЖиття

Михайлик не впізнав підозрюваних у замаху на нього

Активіст не уточнив, йдеться про процедуру впізнання чи інші слідчі дії.

Михайлик не впізнав підозрюваних у замаху на нього
Фото: facebook

Одеський активіст Олег Михайлик під час зустрічі з журналістами заявив, що не знає підозрюваних у замаху на нього, яких затримала поліція. Про це повідомляє "Громадське".

Під час зустрічі Михайлик зазначив, що у нього не було конфліктів ні з ким, крім міської влади, зокрема, крім мера Одеси Геннадія Труханова. Активіст висловив упевненість, що напад на нього - замовний.

"Хто замовник і виконавець - визначить слідство. Чому мене замовили - сказати важко. Ніяких конфліктів, крім як з міською владою і міським головою Геннадієм Трухановим, у мене не було", - заявив він.

Труханов разом зі своїм адвокатом Вадимом Оксютою впевнені, що замах на активіста вчинили за його суспільно-політичну діяльність. Адвокат також висловив припущення, що замах міг статися через захист інтересів інвесторів ЖК "Золотий берег".

Нагадаємо, ввечері 22 вересня в Одесі стріляли в активіста Олега Михайлика, він потрапив до лікарні в стані клінічної смерті. Глава поліції розповів, що слідство розглядає кілька версій нападу, зокрема пов'язані з громадською та журналістською діяльністю потерпілого.

Управління Нацполіції Одеської області відкинуло звинувачення громадськості в тому, що правоохоронці не поспішають з розслідуванням нападу на активіста. Слідство розглядає 5 версій нападу.

25 вересня у справі про напад затримали трьох підозрюваних. Усі затримані - грузинської національності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram