ГоловнаСуспільствоЖиття

Підозрюваних в організації нападу на Михайлика взяли під варту (оновлено)

Всі троє заарештовані на 60 діб без права застави.

У Київському районному суді Одеси обирають запобіжний захід громадянам Грузії, підозрюваних у замаху на Олега Михайлика. Про це повідомляє "Думська".

На засідання привезли госпіталізованого Торніке Н. (він потрапив до лікарні з паралічем), а також Лаші Г. і Манучар В.

Поліція вважає Торніке лідером серйозного злочинного угруповання. Суд направив його до слідчого ізолятора без можливості внесення застави. Чоловіка відвезли.

Стосовно двох інших підозрюваних, слідчий підтвердив, що вони добровільно і без повістки приїхали в Приморський відділ поліції. Суддя Юлія Федулєєва віддалилася в дорадчу кімнату.

Оновлення. Суд взяв під варту всіх підозрюваних у справі про замах на Михайлика, повідомив радник голови ГУНП в Одеській області Руслан Форостяк. Лаше Г. і Манучар В. заарештовані на 60 діб без права внесення застави.

Нагадаємо, в суботу, 22 вересня, в Одесі невідомі стріляли в громадського діяча, голову міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика. За даними ЗМІ, активіст неодноразово виступав проти муніципальної адміністрації міста, зокрема, мера міста Геннадія Труханова. Пораненого чоловіка госпіталізували, йому надана державна охорона. За фактом стрілянини правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтями 15 і 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram