ГоловнаСуспільствоПодії

Водій втопив фуру з посилками в Херсонській області

Чоловік розповів, що був утомленим і заснув за кермом

Водій втопив фуру з посилками в Херсонській області
Фото: hr.npu.gov.ua

У Бериславському районі Херсонської області 37-річний водій вантажного автомобіля ДАФ не впорався з керуванням і з'їхав у річку.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

ДТП сталася сьогодні близько 5-ї години ранку біля села Мілове. Водій самостійно вибрався з кабіни і виліз на дах автомобіля. Очевидці викликали поліцію і зняли його з даху.

"Водій пояснив, що віз посилки з Кривого Рогу до Миколаєва і був дуже втомлений. На світанку він заснув, не впорався з керуванням і з'їхав у річку. З чоловіком зараз усе гаразд, на відміну від вантажу", - повідомили в поліції.

Фото: hr.npu.gov.ua

Поліцейські склали на нього адмінпротокол за ст. 124 КУпАП (порушення Правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Фото: hr.npu.gov.ua

"Поліція Херсонщини закликає водіїв не сідати за кермо втомленими, бути максимально уважними, рухатися з безпечною швидкістю і строго дотримуватися Правил дорожнього руху", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, в понеділок уранці в районі села Солочин Свалявського району Закарпатської області вантажний автомобіль Renault Magnum злетів з моста в річку. На жаль, водій загинув.

Також у цей день під Києвом молоковоз врізався в перекинуту вантажівку, яка раніше потрапила в ДТП і дві доби пролежала на дорозі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram