ГоловнаСуспільствоЖиття

На Закарпатті поліція затримала 8 нелегальних мігрантів

Перебиратися в Угорщину іноземцям допомагали жителі Іршави.

На Закарпатті поліція затримала 8 нелегальних мігрантів
Фото: npu.gov.ua

У Закарпатській області поліція затримала мікроавтобус з нелегальними мігрантами, які намагалися незаконно перетнути кордон України. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління поліції.

Інцидент стався між селами Ракове і Тур'ї Ремети Перечинського району. Крім восьми іноземців, в автобусі також перебували водій - 35-річний житель Іршави, 40-річний житель Іршавського району та 30-річний житель Ужгорода.

Нелегальні мігранти - всі чоловіки віком від 17 до 33 років, громадяни двох іноземних держав.

Неподалік від мікроавтобуса поліція зупинила ще один автомобіль, який супроводжував іноземців. У другому транспортному засобі перебував житель іноземної держави і 18-річна мешканка Берегівщини.

Поліція Закарпаття встановлює всі обставини спроби переправлення нелегалів через державний кордон України та особи всіх причетних до переправлення. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 332 КК, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Спійманих нелегалів передали в Чопський прикордонний загін.

Нагадаємо, раніше в Закарпатській області поліція затримала жінку, яка намагалася продати свою сусідку-інваліда і її малолітнього сина в трудове рабство для жебракування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram