ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Лисичанська забрала немовля в матері, чий 11-річний син випав з балкона

Жінка не відразу помітила, що в квартирі когось не вистачає.

Поліція Лисичанська забрала 7-місячну дитину в матері, старший син якої випав з балкона. Про це повідомляє регіональне управління поліції.  

Інцидент стався ввечері 13 вересня. 11-річний хлопчик, залишений без нагляду, випав з балкона другого поверху. На місце події викликали швидку. Дитина не зазнала тяжких травм, проте викликані на місце події співробітники поліції були шоковані тим, що мати навіть не помітила зникнення сина.

Під час перевірки й установлення обставин події, поліцейські з'ясували, що у 32-річної жінки є ще одна дитина - семимісячна дівчинка. Жінка виховує дітей сама, зловживає алкоголем і вже кілька разів притягалася до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов'язків.

Беручи до уваги незадовільну санітарну обстановку в будинку та брак їжі для немовляти, поліція забрала дівчинку з родини й передала в Луганську обласну дитячу лікарню.

Тепер вирішується питання про притягнення жінки до відповідальності відповідно до санкції ст. 166 КК України "Затяте невиконання обов'язків з догляду за дитиною".

Нагадаємо, 12 вересня в Києві після тривалої коми у відділенні гострих інтоксикацій "Охматдиту" померла восьмирічна Маргарита Лукашук, яка була госпіталізована в липні після харчового отруєння в дитячому таборі "Славутич".    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram