ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Києва затримала пенсіонерку, яка поранила дівчину з гвинтівки

61-річній жінці не сподобалася поведінка молодих людей у дворі.

Поліція Києва затримала пенсіонерку, яка поранила дівчину з гвинтівки
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Столична поліція затримала 61-річну пенсіонерку, яка сьогодні стріляла в молоду пару у дворі. Причиною пострілу нібито стала поведінка хлопця і дівчини, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Опівдні в столичну поліцію надійшло повідомлення, що в лікарню доставили 20-річну дівчину з пораненням в руку, попередньо - з пневматичної зброї. Інцидент стався у дворі на вул. Великій Васильківській. Свідки вказали правоохоронцям на будинок, звідки пролунав постріл.

Працівники поліції провели обшук в цій квартирі. У приміщенні вилучили патрони, кулі до пневматичної гвинтівки та помпову рушницю. Поліцейські поспілкувалися з 61-річною господаркою, яка зізналася, що це вона стріляла з вікна своєї квартири. За словами затриманої, їй не сподобалася поведінка молодих людей.

Зараз розслідуються причини та мотиви скоєного правопорушення.

Дані про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, напередодні в Миколаївській області 68-річний пенсіонер вистрілив у трьох дітей через те, що вони шуміли під час гри.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram