ГоловнаСуспільствоПодії

За збут наркотиків у Києві затримали групу військовослужбовців

Вони розповсюджували наркотики серед інших військовослужбовців у навчальному центрі ЗСУ в Чернігівській області.

За збут наркотиків у Києві затримали групу військовослужбовців
Фото: vppnr.gp.gov.ua

У Києві за збут наркотиків затримали групу з двох військовослужбовців однієї з частин ЗСУ і ще одну цивільну особу. Про це повідомили у прес-службі Військової прокуратури Центрального регіону.

"Військові закуповували товар в Києві і його поширювали серед інших військовослужбовців у навчальному центрі ЗСУ в Чернігівській області", - йдеться у повідомленні.

Затримання відбулося безпосередньо після збуту 50 грамів амфетаміну.

Під час обшуку місць проживання, а також транспортних засобів затриманих вилучено 97 патронів до автоматичної вогнепальної зброї, 15 одиниць вибухових пакетів, 11 димових шашок, три поліетиленових пакети з речовиною, зовні схожою на коноплі, а також 200 грамів амфетаміну.

Зараз затриманим готують повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, а третьому їхньому спільнику - у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 3 ст. 307 КК України.

Раніше поліція провела обшуки у членів великого угруповання, що виготовляло наркотики. Так зване "Біле братство" поставляє наркотичні речовини по всій Україні.

Нагадаємо, в Миколаївській області знайшли плантацію конопель вартістю 12 млн гривень. Власник заявив, що рослини призначалися для кроликів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram