ГоловнаСуспільствоВійна

Пропускний пункт "Майорське" відновив роботу

Усі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії зіткнення працюють у штатному режимі згідно з літнім графіком.

Пропускний пункт "Майорське" відновив роботу
КПВВ "Майорск"
Фото: dpsu.gov.ua

На контрольному пункті в'їзду-виїзду "Майорське" в Донецькій області за рішенням командувача операції Об'єднаних сил сьогодні, 28 серпня, з 06:00 відновили пропускні операції.

Про це повідомляють на сайті Державної прикордонної служби.

Зараз усі контрольні пункти в'їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об'єднаних сил, працюють у штатному режимі згідно з літнім графіком роботи.

"Сьогодні вранці в КПВВ перебувала така кількість транспортних засобів: "Майорське" - 50/50; "Мар'їнка" - 60/0; "Новотроїцьке" - 0/30; "Гнутове" - 15/15", - йдеться в повідомленні.

За минулу добу через КПВВ на лінії зіткнення в районі проведення операції Об'єднаних сил пройшло 38,2 тисячі осіб та 5,1 тисяча транспортних засобів: "Мар'їнка" - 13405 осіб і 2120 транспортних засобів; "Новотроїцьке" - 9910 осіб і 1970 транспортних засобів; "Гнутове" - 4320 осіб і 965 транспортних засобів; "Станиця Луганська" - 10600 осіб.

Нагадаємо, функціонування КПВВ "Майорське" в Донецькій області було припинено через регулярні обстріли з боку проросійських бойовиків.

Єдиний у Луганській області пропускний пункт "Станиця Луганська" закриють на ремонт  з 2 по 7 вересня. Цей КПВВ 11 серпня призупиняв роботу для розмінування території. Так окуповані райони Донецької і Луганської областей виявляться відрізаними від підконтрольної українській владі території.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram