ГоловнаСуспільствоПодії

У Вінницькій області поліцейський застрелив психічно хворого чоловіка з ножем

Правоохоронців викликав сімейний лікар.

У Вінницькій області поліцейський застрелив психічно хворого чоловіка з ножем
Фото: news.vdv-s.ru

У Вінницькій області поліцейський застрелив психічно хворого чоловіка, який напав на нього з ножем.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

Інцидент стався увечері 9 серпня в Іллінецькому районі, після того як правоохоронців викликав сімейний лікар.

"Надійшло повідомлення від сімейного лікаря про те, що він потребує втручання поліцейських під час надання медичної допомоги чоловікові, який має проблеми з психічним здоров'ям. За словами медика, той поводився агресивно і погрожував фізичною розправою своїй дружині і лікарям. Коли на місце виклику прибули співробітники сектору реагування патрульної поліції, лікарі та місцеві жителі повідомили, що чоловік з ножем у руках побіг у невідомому напрямку, при цьому він погрожував когось убити", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські розшукали чоловіка біля місцевого ставка.

"Він поводився неадекватно, щоб його заспокоїти і вилучити зброю, почали з ним переговори. На вимоги поліції і попередження про застосування зброї він не відреагував і кинувся з ножем на одного зі співробітників. Поліцейському довелося застосувати зброю. У результаті правопорушник отримав вогнепальне поранення, від якого загинув на місці події", - розповіли в поліції.

За словами місцевих жителів, у чоловіка раніше неодноразово були напади агресії, під час яких він погрожував місцевим жителям розправою.

Відомості внесено до єдиного реєстру за ч.1 ст.348 (зазіхання на життя співробітника правоохоронного органу) і ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, в липні в Києві поліцейські зі стріляниною затримали озброєного ножем чоловіка, який намагався взяти в заручники перехожу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram