ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли околиці Мар'їнки, поранено двох спецпризначенців із Дніпропетровської області

У зоні ООС зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню.

Бойовики обстріляли околиці Мар'їнки, поранено двох спецпризначенців із Дніпропетровської області
Фото: Facebook/Генеральний штаб ЗСУ

У суботу, 4 серпня, із 7:00 до 18:00 на Донбасі зафіксували вісім обстрілів, утрат серед українських військових немає.

"Протягом поточної доби, з 7 до 18 години російські окупаційні війська 8 разів порушили режим припинення вогню. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає", - повідомляє прес-центр ООС.

Зазначається, що противник відкривав прицільний вогонь переважно з гранатометів і стрілецької зброї по позиціях об'єднаних сил у районах населених пунктів Кримське, Троїцьке, Мар'їнка, Чермалик, Гнутове, Водяне та Широкине.

Також повідомляється, що о 10:50 бойовики відкривали вогонь, застосовуючи стрілецьку зброю, по північно-східній околиці Мар'їнки. Під вогнем противника опинилися поліцейські полку особливого призначення Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області зі складу об'єднаних сил, які здійснювали патрулювання в житлових кварталах.

"Внаслідок вогневого зіткнення двоє поліцейських дістали поранення", - йдеться в повідомленні.

За минулу добу, 3 серпня, окупанти на Донбасі 36 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, зокрема шість разів з важкого озброєння. Утрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram