ГоловнаСуспільствоПодії

Під Каховкою в ДТП постраждали п'ятеро людей, один із водіїв загинув

Аварія сталася ввечері 2 серпня.

В автомобільній аварії під Каховкою (Херсонська область) загинула одна людина, ще п'ятеро отримали поранення. Про це повідомляє регіональне управління поліції.

"До чергової частини Каховського відділу поліції надійшло повідомлення, що близько 22:25 на автодорозі Каховка-Нова Каховка зіткнулися два легковики і є постраждалі. Водій одного транспортного засобу загинув на місці. Ще 5 учасників ДТП доставили в лікарню", - сказано в повідомленні.

Фото: hr.npu.gov.ua

За словами в.о. начальника відділу слідчого управління поліції області Євгена Шаталова, поліцейські попередньо встановили, що 31-річний житель Каховського району, керуючи автомобілем ВАЗ-21099, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем "Skoda" під керуванням 26-річного жителя міста Каховка.

У результаті ДТП водій автомобіля ВАЗ загинув на місці, його дружина і двоє дітей (дівчинка 3-х років і 12-річний хлопчик), а також водій і пасажирка "Шкоди" госпіталізовані в місцеву лікарню з травмами різного ступеня тяжкості.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, вчора в Одесі водій вантажівки ГАЗ скоїв навмисне зіткнення з автомобілем Toyota, в якому перебували лідери одеської організації "Народного Руху України". Поліція розслідує цей випадок як замах на умисне вбивство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram