ГоловнаСуспільствоЖиття

Адвокати Крисіна знову зірвали оголошення обвинувального акта

Суд уже кілька місяців готовий оголосити обвинувальний акт.

Адвокати Крисіна знову зірвали оголошення обвинувального акта
Фото: Макс Требухов

Дарницький районний суд Києва не зміг завершити оголошення обвинувального акта в справі проти тітушок Юрія Крисіна і Сергія Чемесова. Засідання вкотре не відбулося через неявку адвокатів Крисіна, повідомляє кореспондент LB.ua.

За словами прокурора Олексія Донського, це вже дев'ятий чи десятий раз, коли Крисін чи його адвокати зривають суд.

"Ми були готові до оголошення обвинувального акта ще 29 березня, але Крисін і його адвокати ведуть себе безпрецедентно. Я впевнений, що це стратегія будь-яким чином затягнути розгляд справи". - зазначає Донськой.

За словами прокурора, якщо суд не побачить документів, які підтвердять поважні причини неявки адвокатів, максимальне адміністративне покарання, яке їм загрожує - штраф.

Нагадаємо, Крисіну і Чемесову інкримінують викрадення та катування людини біля м. "Бориспільська", а також хуліганські дії, кидання вибухових пакетів на вул. Прорізній і Великій Житомирській з 18 на 19 лютого 2014 року.

Раніше у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія Шевченківський суд засудив Крисіна до 4 років умовно, але Апеляційний суд змінив вирок на 5 років реального позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram