ГоловнаСуспільствоЖиття

Киянин грабував пункти видачі кредитів у масках "Бетмена" і "Людини-павука"

Загальний розмір матеріального збитку становить близько 32 тис. гривень.

Киянин грабував пункти видачі кредитів у масках "Бетмена" і "Людини-павука"
Архивное фото
Фото: segodnya.ua

Прокуратура Києва повідомила 35-річному жителю столиці про підозру у скоєнні розбійних нападів, пов'язаних із загрозою застосування насильства.

Про це повідомила прес-служба прокуратури у Фейсбуці.

"З початку березня в Києві невідомий скоїв низку розбійних нападів на різні кредитні установи. Заходячи в приміщення, зловмисник одягав дитячі маскарадні маски «Людини-павука», «Бетмена» і, погрожуючи предметом, схожим на ніж, вимагав віддати всі гроші, які були в касі. Загальний розмір заподіяних ним матеріальних збитків становить близько 32 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

За результатами слідчих (розшукових) заходів зловмисника вдалося встановити і затримати. На цей момент встановлено його причетність до трьох розбійних нападів.

Затриманому повідомлено про підозру за ч.3 ст.187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із загрозою застосування насильства, небезпечного для життя і здоров'я особи, яка зазнала нападу, поєднане з проникненням в інше приміщення) КК України.

Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, в листопаді минулого року прокуратура Києва завершила досудове розслідування і скерувала до суду справу так званого "шоколадного" грабіжника Владислава Іваницького. Він отримав таке прізвисько за те, що залишав шоколад на місці злочину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram