ГоловнаСуспільствоПодії

Голова партії УКРОП у Гостомелі вдарив жінку через зауваження взяти пітбуля на поводок

У політсилі розглянуть питання виключення Пасальського з партії.

Голова партії УКРОП у Гостомелі вдарив жінку через зауваження взяти пітбуля на поводок
Фото: Скриншот видео

Керівник партії УКРОП у Гостомелі Київської області Микола Пасальський ударив жінку через зауваження взяти собаку на поводок.

Про це повідомила потерпіла Тетяна Лавриненко в Фейсбуці.

За її словами, Пасальський вигулював свого пітбуля без повідка і намордника біля під'їзду, де зазвичай багато маленьких дітей. Інцидент стався 9 липня.

"Висловивши справедливе зауваження-прохання взяти собаку на поводок (адже це бійцівська порода, небезпечна дуже і дуже), я отримала добірну порцію п'ятиповерхового мату з прибудовами. А трохи пізніше пішов такий удар у голову, від якого я досі не можу оговтатися. Не посоромився численних камер спостереження і свідків-сусідів. Просто підійшов і врубав своєю рукою-кувалдою мені в голову. Хіба ж це жарт - здоровенний мужик-самбіст приклався з усієї дурі до тендітної жінки", - написала Лавриненко.

Вона також повідомила, що поліція Дніпровського району Києва прийняла заяву.

Київська обласна організація УКРОПу засудила такі дії Пасальського і розгляне питання про його виключення з партії, повідомляють на сайті політсили.

"Про цю обурливу ситуації ми дізналися з соціальних мереж і відразу відреагували, провівши службове розслідування. Подібні дії представника нашої партії вважаємо неприпустимими і категорично засуджуємо таку поведінку. Просимо пробачення в потерпілої Тетяни Лавриненко і обіцяємо, що найближчим часом дамо належну оцінку діям Миколи Пасальського, розглянемо питання про виключення його з партії з одночасною втратою партійних посад. Також ми зацікавлені в негайному розслідуванні з боку правоохоронних органів і будемо сприяти всім слідчим діям", - наголосив голова Київської обласної організації УКРОП, перший заступник голови Київської обласної ради Володимир Майбоженко.

Нагадаємо, влітку минулого року суд Львова конфіскував у власників собаку бійцівської породи, яка під час прогулянки вкусила дитину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram