ГоловнаСуспільствоЖиття

Старі жетони Київського метрополітену можна буде обміняти до вересня

З 14 липня вартість проїзду подорожчає до 8 гривень.

Старі жетони Київського метрополітену можна буде обміняти до вересня
Фото: facebook.com/pages/КП-Київський-метрополітен

14 липня в Київському метрополітені вартість проїзду підвищиться з 5 до 8 гривень за одну поїздку. Придбані до підвищення вартості проїзду квитки залишаться дійсними, як і пластикові безконтактні карти, повідомляє прес-служба КМДА.

До кінця липня громадським транспортом можна буде користуватися на підставі одноразових квитків і жетонів старого зразка без доплати.

Крім того, до кінця липня пасажири мають можливість обміну жетонів старого зразка в касах станцій метрополітену (один жетон старого зразка на один жетон нового зразка), придбаних до моменту зміни тарифів на нові без доплати до чинного тарифу.

Обмін жетонів старого зразка, придбаних до моменту зміни тарифів на нові без доплати до чинного тарифу, буде здійснюватися на станціях "Площа Незалежності", "Дорогожичі", "Політехнічний інститут", "Дарниця".

Протягом серпня пасажирам надається право обміняти раніше придбані жетони і разові квитки старого зразка на нові пропорційно встановленого розміру тарифу або з відповідною доплатою.

"Починаючи з 1 вересня, раніше придбані жетони і разові квитки старого зразка обміну не підлягають і засоби за них не повертаються", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 12 липня під КМДА пройшли акції за і проти подорожчання проїзду в метро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram