ГоловнаСуспільствоЖиття

Дивовижні санаторії Закарпаття - де відпочити цього літа?

Санаторне лікування є найбільш популярним і затребуваним серед українців.

На сьогоднішній день, санаторне лікування є найбільш популярним і затребуваним серед українців. Спеціально розроблені і ретельно продумані лікарями програми відновлення, які розробляються індивідуально для кожного клієнта, найбільш ефективний метод в процесі лікування багатьох захворювань, в тому числі і хронічних.

Санаторії Карпат і Закарпаття ось уже багато років поспіль є улюбленим місцем відпочинку і оздоровлення українців. Щорічно тут приймають велику кількість відпочивальників з широким спектром захворювань. Як відзначають самі клієнти, лікування та оздоровлення тут - це справжня насолода і задоволення. Первинна природа, величні гори, приємний клімат, чисте повітря, джерельна вода - лише мала частина переваг лікування в цьому регіоні. Кожен окремо взятий курортний комплекс пропонує своїм відвідувачам широкий спектр послуг та різноманітних відновлювальних процедур, в основі яких неодмінно лежить вживання чистої джерельної і мінеральної води, натурального трав'яного карпатського чаю, його інгредієнти зібрані високо в горах. Саме тому навіть самий короткий відновлювальний курс здатен повернути життєвий тонус і енергію, подарувати спокій, повернути життєві сили і гармонію в душі.

Які вони кращі санаторії Закарпаття?

Ні для кого не стане секретом той факт, що на території Карпат існує велика кількість хороших санаторно-курортних комплексів, побувати в яких мрія кожного українця. Але все ж великою популярністю в наш час користуються такі санаторії Закарпаття:

● «Кришталеве Джерело» Свалява;

● «Сонячне Закарпаття»;

● «Боржава»;

● «Поляна»;

● «Висак»;

● «Термал Стар»;

● «Карпатія» Шаян і багато інших.

Всі санаторно-курортні комплекси готові запропонувати своїм постояльцям широкий спектр оздоровчих процедур. Всі методи відновлення є ефективними і унікальними. Особливою популярністю серед туристів користуються:

● інгаляції;

● «Чани Афродіти»;

● фізіотерапія;

● ароматерапія;

● купання в басейнах і джерелах з мінеральною і термальною водою;

● обгортання брудом;

● фітотерапія;

● різні масажі.

Як на Закарпатті лікують за допомогою мінеральних і термальних джерел?

Мінеральні води, що зустрічаються на території Закарпаття, мають унікальний склад, який нереально повторити штучним шляхом. У зв'язку з цим джерельна вода має унікальні лікувальні властивості і нічим не відрізняється від всесвітньо відомих вод, таких як наприклад Єсентуки. Лікарями був підтверджений той факт, що відновлювальні процедури з використанням мінеральних вод полегшує симптоматику різних захворювань, в тому числі хронічних, і підвищує ефективність від медикаментозного лікування. Існує кілька бальнеологічних груп мінеральних вод, широко застосовуються на території Карпат:

● маломінералізовані;

● середньо мінералізовані;

● високомінералізовані;

● розсоли.

Як показали численні дослідження, в подібних джерелах міститься достатня кількість заліза, цинку, калію, марганцю, міді. У зв'язку з цим її використовують у відновлювальній терапії тільки відповідно до медичних показань відпочивальників.

Як показує багаторічна практика, прийом води прописується в тому випадку, якщо пацієнт страждає від захворювань шлунково-кишкового тракту, при урологічних захворюваннях, при хворобах нервової та серцево-судинної системи і лікуванні суглобів.

Санаторії Закарпаття з термальними джерелами - це дивовижне місце, яке ви не зустрінете більше ні в одному регіоні України. Тут в процесі оздоровчих процедур використовують купання в спеціальних басейнах з температурою вище 50С. Подібний температурний режим позитивно позначається на організмі загалом, а тіло збагачується всіма необхідними вітамінами, мінералами і мікроелементами.

Санаторії Закарпаття завжди радо і з широкою душею зустрічають своїх постояльців. Тому поспішіть придбати путівку в це дивовижне місце вже зараз, а менеджери сайту sanatorii-karpat.com з радістю допоможуть Вам у підборі санаторію за доступними цінами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram