ГоловнаСуспільствоЖиття

Програма KishkiNa оголошує конкурс серед підписників

Навіть два.

Програма KishkiNa оголошує конкурс серед підписників

У рамках виходу першої дебютної програми проект KishkiNa на каналі YouTube оголошує конкурс серед підписників. Навіть два.

В рамках першої програми герой Савік Шустер пропонує нашим підписникам придумати найкращу вболівальницьку "кричалку" для футбольного клубу "Фіорентина", за який сам Савік вже багато років вболіває. Свій варіант "кричалки" потрібно залишити в коментарях під тематичним випуском програми на YouTube. Найкращий вибере сам Шустер. Ім'я переможця буде оголошено в найближчих випусках програми. І він, переможець, отримає ювілейний м'яч Ліги Чемпіонів з автографом Шустера (спойлер: Савік цим м'ячем навіть трохи пограв на "Олімпійському" - розім'явся перед записом).

Завдання конкурсу номер два: придумати найкраще гасло до книги Савіка Шустера "Свобода слова проти страху і приниження", яку на початку літа він презентував на "Книжковому Арсеналі". Переможець цього конкурсу (якого вибере також сам Савік) стане володарем іменного примірника книги з особистим автографом телеведучого.

Переможців - за результатами - буде вибирати сам Савік.

Детальніше про умови конкурсу дивіться на відео з 58:10 хвилини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram