ГоловнаСуспільствоПодії

"Злодія у законі" на прізвисько "Дато Агжабедінський" вдруге за два місяці видворили з України

Його затримали у Трускавці.

"Злодія у законі" на прізвисько "Дато Агжабедінський" вдруге за два місяці видворили з України
Фото: Национальная полиция

43-річного "злодія у законі" Джавіда Мамедова, відомого в кримінальних колах під прізвиськом "Дато Агжабедінський", вдруге за два місяці депортували з України. Про це повідомляє Нацполіція у Львівській області.

"Два місяці тому цей неодноразово судимий за тяжкі злочини "злодій у законі" був затриманий правоохоронцями в Київській області та примусово видворений за межі України. Однак, незважаючи на те, що йому заборонено в'їзд на територію нашої держави протягом трьох років, він знайшов спосіб повернутися і приїхав до Трускавця, де його і затримали наші оперативники", - повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Тарас Сабанюк.

"Дато Агжабедінський" є лідером одного із злочинних угруповань (так званої "злодійський опозиції"), що діє у кількох країнах, зокрема в Україні, Росії та Грузії. У 2012 році Джавід Мамедов був "коронований" у Греції. Він був неодноразово судимий за тяжкі злочини, а в травні 2018 року його депортували з України, заборонивши в'їзд в країну на три роки.

Нагадаємо, раніше глава МВС Арсен Аваков повідомив, що на території України перебувають до 100 "злодіїв у законі". За його словами, вони займаються найрізноманітнішими злочинами - від викрадень автомобілів до вбивств.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram