ГоловнаСуспільствоПодії

На Сирці в Києві застрелили поліцейського (оновлено)

Убито заступника голови управління Нацполіції Дмитра Глушака.

На вулиці Щусєва в Шевченківському районі Києва застрелили людину.

Прес-служба столичної поліції повідомила, що тіло чоловіка без ознак життя виявила перехожа. Прибулі на місце події поліцейські встановили, що потерпілого застрелили. Поруч знайшли стріляну гільзу.

Обставини вбивства встановлює слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції і головкому.

За непідтвердженими даними видання "Інформатор", убитий міг бути співробітником поліції. Чоловіка застрелили в машині Hyundai.

Оновлення 17:30. Джерело в правоохоронних органах підтвердило агентству "Українські новини", що вбитий є чинним співробітником поліції.

Заступник начальника Головного слідчого управління поліції Києва Олександр Пивовар у коментарі "112 каналу" повідомив, що розглядається версія про пограбування. "Ми можемо сказати, що під час пострілів автомобіль не рухався, водій перебував за кермом. Під час огляду місця події ми не знайшли мобільного телефону, який у нього був. Про це ми знаємо точно. Тому у нас є кваліфікація, яка вказує на корисливі мотиви", - заявив він.

Оновлення 21:52. У Шевченківському районі столиці застрелили співробітника Нацполіції України Дмитра Глушака, повідомляє УП з посиланням на джерела.

"Убито у Києві співробітника апарату Нацполіції Дмитра Глушака, 1977 року. Основна версія - вбивство з корисливих мотивів", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією на сайті НАЗК, він працював на посаді заступника голови управління Нацполіції України.

За словами співрозмовника, стріляли найімовірніше з пістолета, вбивць було двоє.

Нагадаємо, 4 липня на вулиці Антоновича в Голосіївському районі Києва сталося вбивство на замовлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram