ГоловнаСуспільствоПодії

Чотири людини загинули під час лобового зіткнення легковика і "Газелі" в Чернігові (оновлено)

Аварія сталася біля автомобільного моста через Десну.

Чотири людини загинули під час лобового зіткнення легковика і "Газелі" в Чернігові (оновлено)
Фото: cn.dsns.gov.ua

У передмісті Чернігова сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинуло троє людей, ще троє отримали травми.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

Аварія сталася за автомобільним мостом через Десну.

"Правоохоронці встановили, що легковик "Джилі", рухаючись по Київському шосе в напрямку с. Количівка, допустив лобове зіткнення з автомобілем "Газель", який рухався в бік Чернігова", - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) - карається позбавленням волі на термін від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Фото: cn.dsns.gov.ua

Фото: cn.npu.gov.ua

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій уточнили, що в результаті аварії 42-річний водій легкового автомобіля і двоє пасажирів від отриманих травм загинули на місці. Одного постраждалого з легковика, водія і пасажира з мікроавтобуса доставили в лікарню.

"Для проведення невідкладних робіт залучали відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення ДСНС України в Чернігівській області. За допомогою спецінструменту рятувальники деблокували з понівечених автомобілів потерпілих і тіла загиблих людей", - ідеться в повідомленні.

Оновлення. Число загиблих у ДТП зросло з трьох до чотирьох осіб. Про це повідомив прес-офіцер патрульної поліції Чернігова Віталій Копистко, передає УНІАН.

"Пасажирка легковика померла в лікарні. Жінка отримала травми, несумісні з життям", - розповів він.

Копистко також зазначив, що водій "Газелі" отримав травми і був доставлений в лікарню, але від госпіталізації відмовився.

Нагадаємо, раніше в Івано-Франківській області автомобіль упав у річку, в результаті чого загинуло двоє осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram