ГоловнаСуспільствоВійна

За минулу добу в зоні ООС немає втрат серед українських військових

Бойовики здійснили 17 обстрілів українських позицій.

За минулу добу в зоні ООС немає втрат серед українських військових
Фото: Макс Левин

За минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі бойовики 17 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці в Фейсбуці.

Бойовики відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих ділянках використовували озброєння БМП і протитанкові керовані ракети. Заборонену мінськими домовленостями зброю не застосовували. На Луганському напрямку неспокійно було в районі населеного пункту Кримське, де ворог застосовував БМП, ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

У напрямку Світлодарська українські позиції обстрілювали з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Новозванівка. На Донецькому напрямку бойовики використовували озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Вогневого впливу зазнали захисники Авдіївки, Катеринівки, Красногорівки і Троїцького.

На Маріупольському напрямку спостерігалася найбільша кількість ворожих провокацій. У районі населених пунктів Широкине, Павлопіль, Лебединське і Харчовик російські найманці відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а по захисниках Водяного, зокрема, супротивник застосував протитанкові керовані ракети.

Упродовж минулої доби і сьогодні з півночі втрат серед українських військовослужбовців немає.

Нагадаємо, з 1 липня в зоні бойових дій оголошено перемир'я для збору врожаю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram