ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики 8 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Втрат серед ЗСУ немає.

З початку доби бойовики 8 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: Макс Левин

З початку поточної доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр Операції Об'єднаних сил (ООС) в Фейсбуці.

"Протягом доби, з 7:00 ранку і до 18:00 противник продовжував порушувати «хлібне перемир'я», прийняте тристоронньою контактною групою 27 червня 2018 року в Мінську", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що російські окупаційні війська вісім разів відкривали вогонь на Луганському, Світлодарському та Маріупольському напрямах із застосуванням гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Під провокаційним вогнем перебували наші позиції в районі населених пунктів Кримське, Причепилівка, Луганське, Гнутове, Широкине і Водяне. Втрат серед наших військовослужбовців немає", - повідомили в штабі.

Наголошується, що українські військовослужбовці контролюють ситуацію і надійно утримують займані рубежі, дотримуються режиму припинення вогню і не піддаються на провокації.

Нагадаємо, 27 червня Тристороння контактна група щодо Донбасу прийняла заяву про припинення вогню в зоні бойових дій на Донбасі з 1 липня.

За минулу добу, 1 липня, бойовики 25 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців, при цьому втрат серед ЗСУ не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram