ГоловнаЕкономікаБізнес

Омелян скликає збори з туроператорами і авіакомпаніями

Міністр має намір зупинити безвідповідальність у гонитві за грошима.

Омелян скликає збори з туроператорами і авіакомпаніями
Фото: Макс Требухов

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян у вівторок, 3 липня, проведе збори щодо ситуації з авіаперельотами українських туроператорів. Про це міністр написав у Фейсбуці.

"У вівторок збираю у себе колег з інших міністерств, туроператорів, турагентів і авіакомпанії. Будемо завершувати з вольницею, яка в гонитві за грошима переросла в безвідповідальність, і приводити їх усіх до тями. Об'єктивно, ринок за останні два роки зріс більш ніж удвічі, що в багатьох породило бажання займатися відвертою халтурою. Отже, час нагадати про порядок і першим ставити критерій якості", - написав міністр.

Раніше в телеефірі Омелян заявив, що звернеться до Генеральної прокуратури у зв'язку з шахрайством з боку туроператора "Oasis Travel", який заборгував перевізнику "Bravo" більш ніж мільйон доларів.

Нагадаємо, з початку літа декілька українських туроператорів зірвали вильоти туристів на відпочинок, здебільшого до Туреччини та Єгипту. Крім того, близько 800 туристів застрягли на дві доби в Тунісі. Причиною затримок вильотів є недостатня кількість літаків, а також борги туроператорів перед авіакомпаніями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram