ГоловнаСуспільствоЖиття

Полторак призначив двох заступників командувача ВМСУ

Глава оборонного відомства замінив начальників штабу і логістики.

Полторак призначив двох заступників командувача ВМСУ
Фото: mil.gov.ua

Міністр оборони України Степан Полторак призначив двох заступників командувача Військово-морськими силами України. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Контр-адмірала Андрія Тарасова призначено начальником штабу і першим заступником командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Заступником командувача з логістики - начальником логістики Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України призначено полковника Ігоря Ступницького", - йдеться у повідомленні

Про призначення глава оборонного відомства повідомив в Одесі під час урочистих заходів з нагоди Дня Військово-морських Сил Збройних Сил України.

"Своїм наказом я призначаю заступником командувача Військово-Морських Сил з логістики полковника Ступницького Ігоря Васильовича. Чому я роблю це саме сьогодні і тут? Щоб ви з першої хвилини після призначення цього офіцера бачили, з кого надалі питати за те, як вас годують, як одягають, як забезпечують житлом, за ваш соціальний пакет ", - наголосив Полторак, звертаючись до присутніх військових моряків.

Міністр також повідомив, що цим же наказом Ігорю Ступницькому присвоєно військове звання капітан 1 рангу.

Нагадаємо, в Одесі відкрили доступ на військові кораблі з нагоди дня ВМС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram