ГоловнаСуспільствоПодії

Посол Швейцарії потрапив у потрійну ДТП під Львовом

В аварії постраждали шестеро людей, загиблих немає.

Посол Швейцарії потрапив у потрійну ДТП під Львовом
Фото: facebook.com/igor.zinkevych

У Львівській області ввечері 27 червня на трасі Київ - Чоп сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої постраждали шестеро осіб.

Про це повідомив у Фейсбуці Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Зазначається, що громадянин Швейцарії, перебуваючи за кермом Volvo СХ60, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілями Volkswagen Т4 і Chery Amulet. Інцидент стався о 19:20.

В результаті ДТП отримали травми троє водіїв і троє пасажирів автомобілів. 48-річна жінка-пасажир Volvo, яка живе в Києві, госпіталізована в хірургічне відділення лікарні швидкої допомоги Львова; водій Volkswagen Т4 госпіталізований в Буську районну лікарню.

Водія і двох пасажирок автомобіля Chery - 48-річну львів'янку та її 11-річну дочку після огляду та надання медичної допомоги відпустили додому.

Громадянина Швейцарії - водія Volvo - після огляду та надання медичної допомоги в міському травмпункті Львова також відпустили додому.

Як повідомив у Фейсбуці депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, координатор громадської організації "Варта 1", яка співпрацює з правоохоронцями, за кермом Volvo перебував посол Швейцарії в Україні.

Нагадаємо, раніше у великій ДТП біля Львова загинула людина, ще вісім опинилися у лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram