ГоловнаСуспільствоЖиття

Генпрокуратура повідомила про підозру банді, яка пограбувала киянина на 3,5 млн гривень

Злочинців затримали в листопаді 2017 року по гарячих слідах.

Генпрокуратура повідомила про підозру банді, яка пограбувала киянина на 3,5 млн гривень
Фото: boston.com

Генеральна прокуратура України повідомила про підозру п'ятьом членам банди, що пограбували чоловіка на 3,5 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Згідно з повідомленням, йдеться про банду, яка здійснила розбійний напад в 2017 році. Тоді підозрювані біля одного з автосалонів Києва з використанням вогнепальної зброї вчинили заздалегідь спланований розбійний напад на потерпілого і заволоділи його коштами в сумі 3 млн 505 тис грн, що викликало значний суспільний резонанс.

Під час розслідування в злочинців вилучено 8 одиниць вогнепальної зброї і боєприпаси, балаклави, 6 транспортних засобів та 22 автомобільні номерні знаки вітчизняної реєстрації, які використовувалися для проведення розвідувальних заходів щодо об'єкта злочину та прикриття злочинної діяльності.

Зараз організатор і троє членів банди перебувають під вартою. Також правоохоронцями перевіряється причетність злочинного угруповання до скоєння аналогічних злочинів в інших регіонах.

Нагадаємо, раніше в червні столичний суд відпустив з-під варти чотирьох громадян Грузії, які здійснювали розбійні напади на підприємців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram