ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві п'яний чоловік поранив ножем відвідувача супермаркету

Нападнику загрожує до 8 років в'язниці.

У Києві п'яний чоловік поранив ножем відвідувача супермаркету
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який з ножем напав на відвідувача супермаркету в Дніпровському районі столиці.

Про це повідомляють на сайті поліції.

Відзначають, що спочатку зловмисник, будучи напідпитку, чіплявся до перехожих, а коли один із чоловіків зробив йому зауваження, накинувся на нього з погрозами і поранив ножем у живіт.

Інцидент стався близько опівночі біля супермаркету на проспекті Тичини.

Правоохоронці опитали свідків і дізналися про деякі обставини події. Також очевидці надали прикмети, за допомогою яких поліцейські встановили особу нападника і його місце перебування.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

"Це - 43-річний житель столиці, якій був у стані сильного алкогольного сп'яніння, тому на місці надати пояснення своєму вчинку не зміг. Однак ми з'ясували, що він живе в хостелі на Позняках, де впродовж дня вживав спиртне. Згодом він виявився в іншому районі. На виході з супермаркету, де ще купував алкогольні напої, почав чіплятися до перехожих. Поруч стояла компанія чоловіків, один з яких зробив зауваження, у відповідь на що отримав удар ножем у живіт", - повідомив начальник Дніпровського відділення поліції Олександр Кузьмін.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Відкрито кримінальне провадження за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше поліцейські Києва затримали "серійного" грабіжника супермаркетів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram