ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція встановила 14 причетних до нападу на ромів у Львові

Вісьмох осіб затримали відразу.

Поліція встановила 14 причетних до нападу на ромів у Львові
Фото: npu.gov.ua

Поліція встановила 14 причетних до нападу на табір ромів у Львові, в результаті якого одна людина загинула, ще троє отримали поранення.

Про це повідомляють на сайті Національної поліції.

Голова Нацполіції Сергій Князєв зазначив, що 20-річний організатор нападу роздав неповнолітнім різні знаряддя, зокрема - кому молоток, кому трубу і заявив, що "у них є чотири хвилини на захоплення наметів циганського поселення".

"На сьогодні ми маємо 14 осіб, підозрюваних у скоєнні цього правопорушення. Вісьмох осіб поліція затримала відразу", - розповів голова Нацполіції.

Він підкреслив, що поліція спрацювала злагоджено і затримала підозрюваних.

"Однак ця проблема ширша і стосується всього суспільства. Зараз "вбиваються" за дітьми не тільки батьки постраждалих, а й батьки затриманих неповнолітніх під стінами суду", - зазначив Князєв.

Зокрема, двом неповнолітнім нападником суд уже обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, напад на табір ромів у Львові відбувся в ніч на неділю. Поліція затримала групу львівських школярів і оголосила їм підозру, табір ромів правоохоронці взяли під охорону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram