ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП в Рівненській області четверо людей загинули, вісьмох травмовано (оновлено)

Два мікроавтобуси врізалися в автоцистерну.

У Рівненській області поблизу села Орлівка Сарненського району сталася ДТП, в результаті якої троє людей загинули і дев'ять отримали поранення.

Аварія сталася у понеділок, 25 червня, близько 19:00 на автодорозі "Київ-Ковель-Ягодин", повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

Фото: rv.npu.gov.ua

За попередньою інформацією, водій легкового автомобіля Mercedes-Benz на іноземній реєстрації, який виїжджав з другорядної дороги на головну, не врахував дорожньої обстановки та не надав переваги в русі маршрутному таксі сполученням "Київ-Ковель".

У результаті зіткнення транспортні засоби на смузі зустрічного руху врізалися в автоцистерну.

Три людини з мікроавтобуса Mercedes-Benz загинули на місці пригоди, ще дев'ятеро осіб з травмами різного ступеня доставлені у лікарню.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

Раніше сьогодні три людини загинули у лобовому зіткненні "Волги" і "Фабії" в Запорізькій області.

Оновлення. Рівненське "Радіо Трек" повідомило, що в результаті ДТП загинули чотири людини, а не три, як повідомляли раніше.

На місці аварії померли троє пасажирів мікроавтобуса Mercedes-Benz: 51-річна мешканка Полтавської області, 30-річний житель Київської області і 62-річний водій, житель Ковеля. У Сарненській центральній районній лікарні від отриманих травм помер водій іншого мікроавтобуса, 36-річний житель Волинської області.

У лікарні перебувають ще сім осіб з Волинської, Київської, Кіровоградської областей, Харкова, Світловодська, Рівного. Серед них - водій вантажівки, з яким зіткнулися транспортні засоби. Одного постраждалого відпустили після надання медичної допомоги.

20-річного водія легкового автомобіля, який підрізав мікроавтобус, затримано. Повідомляють, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Йому загрожує від семи до 12 років позбавлення волі за вчинення ДТП із численними жертвами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram