ГоловнаСуспільствоПодії

"Шлюбного афериста", який втік під час конвоювання, заарештували на два місяці

Його пособнику-правоохоронцю повідомлено про підозру.

"Шлюбного афериста", який втік під час конвоювання, заарештували на два місяці
Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Дніпровський районний суд Києва обрав запобіжний захід стосовно громадянина Молдови, який підозрюється в Україні в шлюбних афер та втік 23 червня з-під варти. Про це повідомляє портал Судова влада України.

"Олександру Бурлаку, якого зараз підозрюють ще і в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 393 КК України, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб", - йдеться у повідомленні.

За повідомленням прокуратури Києва також затримали і оголосили про підозру співробітникові Дніпровського управління ГУНП України в Києві за фактом пособництва у втечі з-під варти підозрюваного.

"Встановлено, що вказаний правоохоронець, в обов'язки якого входило конвоювання заарештованих, у суботу, 23 червня, скоїв низку умисних дій, спрямованих на пособництво 32-річному уродженцю Республіки Молдова Бурлаку А. С., поміщеному в Київське СІЗО, втекти з-під варти", - наголошується у повідомленні.

Як повідомлялося, 24 червня Бурлаку затримали на Троєщині. Він переховувався на орендованій квартирі.

Нагадаємо, Олександр Бурлаку був затриманий у травні цього року після того, як він видурив у родичів дружини $60 тисяч і втік. Згодом виявилося, що на рахунку афериста вже близько десяти ошуканих жінок і дівчат з Києва та інших областей. У 2013 році суд визнав його винним у шахрайстві і засудив до восьми років в'язниці. Але через чотири роки чоловік вийшов на волю і взявся за старе.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram