ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівному внаслідок підпалу квартири постраждав місцевий депутат БПП

Невідомі підпалили двері квартири, де перебував депутат.

Депутат Рівненської облради від БПП Микола Лобчук постраждав у результаті підпалу дверей квартири. За інформацією місцевого видання "ЧаРівне", депутат перебував у квартирі свого брата, коли двері підпалили. Обох чоловіків госпіталізовано з опіками.

Фото: rv.npu.gov.ua

За даними національної поліції, пожежа почалася в четвер вночі, близько 1:20, у багатоповерховому будинку на вул. Євгена Коновальця. Ще до приїзду рятувальників мешканці будинку самостійно намагалися загасити полум'я й евакуювати людей.

"Наше життя врятувала собака, яка почала гавкати. Ми вибігли на балкон, і там чекали рятувальників. Підпал я пов'язую повністю зі своєю депутатською діяльністю. Кілька разів у мені кидали гранати, були попередження, і цього разу вже підпалили квартиру", - розповів депутат.

Фото: rv.npu.gov.ua

Головний лікар Рівненської обласної лікарні Іван Зима пояснив, що стан депутата і його брата задовільний, їхньому життю нічого не загрожує.

За результатами огляду місця події правоохоронці вилучили фрагменти полімерних пляшок з характерним запахом пально-мастильних матеріалів.

За фактом підпалу поліція почала досудове розслідування за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна).

Нагадаємо, наприкінці травня в Києві невідомий чоловік підпалив на автостоянці автомобіль помічника нардепа Ігоря Мосійчука.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram